Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa, Dev Bir Organizasyona Daha Ev Sahipliği Yapacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 87'si arazi, 84'ü organizasyon aracı ve 40 servis aracı ile bir tırla Şanlıurfa'ya doğru yola çıkacak Transanatolia Rallisi'ni karşılayacak. 24 Ağustos tarihinde Bolu'dan start alarak 7 günlük rotanın ardından Şanlıurfa'da finish yapacak olan Transanatolia Rallisi'nde güzergah üzerinde Göbeklitepe'ye uğranacak ve ralli Arkeoloji müzesi önünde finish yapacak.
Şanlıurfa'daki dev organizasyon ise 31 Ağustos tarihinde düzenlenecek. Çok uluslu rallicilerin yer alacağı organizasyonda ralliciler 'Göbeklitepe Yılı'nı kutlayacak. Katılımcılarına Batı Karadeniz'den Şanlıurfa'ya uzanan rotasıyla canlı ve eşsiz bir deneyim sunacak olan Transanatolia Rallisi, güzergahı üzerindeki gizli köyleri, kültürleri, samimiyetleri ve gelenekleri ile Güneydoğu'nun geniş yelpazesini yansıtacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48