Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Yeni yıl tedbirleri
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yılbaşı günü ve gecesi alınacak tedbirlerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantı Valilik Konferans salonunda gerçekleşti.

Vali Ayhan, yılbaşı günü ve gecesi vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyarırken denetimlerin ise en üst seviyeye çıkarıldığı ifade etti.

Özelikle alkol kullanımı noktasına değinen Vali Ayhan, “yılbaşı gecesi 24’den sonra alkol denetimlerine ağırlık verilecektir. Biz peygamberler şehri, inanç şehri Urfa’da bu konuda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyoruz” dedi.
Vali Salih Ayhan açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “İlimizde vatandaşlarımız yeni yıla huzur içerisinde girmesini sağlayacağız. Bu kapsamda emniyet müdürlüğümüz ve jandarma komutanlığımız 28.12.2022 günü saat 08.00 ile 03.01.2022 yani 5 gün boyunca halk yoğun olarak kullandığı yerlerde görevlerini icra ediyorlar.
İl ve ilçe emniyet merkezlerimizde 1 hava aracı, 3 arama köpeği, jandarma bölgemizde 736 ekip, 3963 personel, 650 araç ve 84 dronlu ekiplerimiz inşallah sahada olacaklar. İl genelinde yılbaşı tedbirleri kapsamında totalde 1108 ekip, 6288 personel olmak üzere 84 hava aracı, 3 tane de arama köpeği de görevlendirilmiştir.
Şehir içi ulaşımda en üst seviyeye çıkarıldı. Ticari araç sürücülerine yönelik yönetim ve uygulamamız sıklaştırıldı. Yeni yılda yoğunluk beklenen yerlerde kontroller de aralıksız devam etmektedir
Özelikle yılbaşı gecesi 24’den sonra alkol denetimlerine ağırlık verilecektir. Biz peygamberler şehri, inanç şehri Urfa’da bu konuda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyoruz artı buna da karşıyız ama insanların yaşam tarzlarına, neyi tükettiklerine karışmamakla birlikte bunu kullananların çevreye vereceği zararları da önlemek bizim görevimiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49