Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da yangın eşyalar kül oldu

Olay, Eyyübiye İlçesine bağlı Yenice mahallesi 5049. sokakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre sabah erken saatlerde Yenice mahallesinde bir evin bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı dumanlar yükselmeye başladı. Bodrumdan dumanların yükseldiğini gören komşular durumu İtfaiye ekiplerine haber verdi. Evin içerisinde bulunan vatandaşlar ise tahliye edilerek güvenli alana götürüldüler.

Vatandaşların haber verdiği itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde olay yerine gelerek yangına hemen müdahale etti. Yoğun dumanın etkisini gösterdiği yangın İtfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından bilanço da ortaya çıktı. Meydana gelen yangında can kaybı yaşanmazken, bodrumda ciddi anlamda maddi hasar meydana geldi.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48