Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da yangın eşyalar kül oldu

Yangın, Eyyübiye İlçesine bağlı Selçuklu mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,Eyyübiye İlçesinde bulunan mesken bir evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evden dumanlar geldiğini fark eden çevredeki vatandaşlar durumu zaman kaybetmeden itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine yangının çıktığı eve gelen itfaiye ekipleri, durumu kısa sürede kontrol altına alarak yangını söndürmeyi başardı. Maddi çapta hasarın meydana geldiği yangında herhangi bir yaralanma söz konusu olmazken, ekipler ise yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49