Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da vaka sayıların büyük artış yaşanıyor

1 Temmuz’da birçok yasağın kalkması ile birlikte insanlar eğlence alanlarına ve sokaklara akın etmeye başladı.İnsanlar en önemli tedbirlerden olan maske, mesafe ve hijyen kuralını unuttu. Otobüslerde iç içe yolculuk yapanlar bile artık maske takmayarak bu durumu umursamaz hale geldi. Bununla birlikte Şanlıurfa’da vaka sayılarındaki artış aldı başını gidiyor.

Şanlıurfalı vatandaşlar ne kadar da havaların sıcak olmasından dolayı maske takmadıklarını söylese de uzmanlar bu durumun virüsün yayılmaması için bir neden olmadığını söylüyor. Aşılama sayısında da son sırada bulunan Şanlıurfa’da yoğun bakım servislerindeki doluluk oranı her geçen gün artış göstermekte. Vatandaşlara bu süreci sorduk maske takılması konusunda çağrıda bulunanlar oldu fakat maske takma oranının çok düşük olduğunu da gördüklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49