Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da ucuz yağ kuyruğu

Marketlerde 200 TL'nin üzerinde fiyatlara satılan 5 litrelik ayçiçeği yağı, kentteki Türkiye genelinde zincir kooperatif olan bir satış mağazasının açılında 135 TL'den satışa çıkarıldı. Ucuz yağ almak isteyen vatandaşlar, Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesi hizmet veren zincir mağazanın şubesinde yağ kuyruğu oluşturdu. Urfalılar saatlerce kuyrukta bekledi.

Toprak Mahsulleri Ofisi krizin ardından ayçiçek yağını 135 liradan satışa sundu. TMO yağı, Tarım Kredi Kooperatif marketleri ve PTT üzerinden satılmaya başlandı. Piyasanın çok çok altında olan ayçiçek yağını Tarım Kredi marketlerinde bulmak neredeyse zorlaştı. Geldiği gibi biten yağlar için vatandaşlar kuyruk olmaya başladı.

Şanlıurfa'da Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine TMO'nun ayçiçeği yağının geldiğini gören vatandaşlar yine yağa hücum edince market önünde uzun insan kuyruğu oluştu.

Ucuz ayçiçek yağı dakikalar içinde tükendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49