Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Trafik kazası, 1 ölü, 1 ağır yaralı
Kaza, Akşam Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Siirt te görev yapan 2 uzman çavuş izine giderken otomobillerine tırın çarpması sonucu kaza yaptılar kazada askeri personellerden 1’i hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi
Jandarma ekipleri olay yerinde önlem alırken sağlık ekipleri de yaralanan Uzman çavuş Samet Kula ’yı (36) Birecik Devlet Hastanesine, M.A. Ç’yi ise Suruç Devlet Hastanesine kaldırdı. Samet Kula hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. hayatını kaybeden Samet Kula, nın cenazesi otopsi işlemleri için Şanlıurfa adli tıp kurumuna kaldırıldı M.A.Ç’nın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48