Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Tefeci Operasyonu

Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki farklı tarihlerde 5 ayrı olayı gerçekleştirerek “tefecilik” suçunu işledikleri tespit edilen ve aralarında bir kamu görevlisinin de bulunduğu K.Ş., D.D., B.T., M.Ş. ve bunlarla irtibatlı olduğu anlaşılan F.K. gözaltına alındı.bir kişinin yakalanması için çalışmalara devam ettiği belirtildi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığından Yapılan Açıklamada; Son dönemlerde vatandaşlarımızdan gelen şikayetler ve basında yer alan haberler üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından “tefecilik” yapan şahıslara yönelik olarak başlatılan kapsamlı soruşturmalar çerçevesinde, farklı tarihlerde 5 ayrı olayı gerçekleştirerek “tefecilik” suçunu işledikleri tespit edilen ve aralarında bir kamu görevlisinin de bulunduğu K.Ş., D.D., B.T., M.Ş. ve bunlarla irtibatlı olduğu anlaşılan F.K. gözaltına alınmış olup, bir şüphelinin de yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir.

Gözaltına alınanların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda suç unsuru olabilecek tapu, tapu kayıtları ve senetlere incelenmek üzere el konulmuştur. Şüpheliler tarafından mağdur edilenlerin ifadelerinin alınmasına devam edilirken, olay hakkında tanıklarında bilgilerine başvurulmuştur.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı olarak; yasal çerçevede gerekli tüm tedbirleri uygulamak suretiyle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için emniyet güçlerimizle birlikte soruşturmalar kararlılıkla sürdürülecektir.

Vatandaşlarımızın da duydukları, gördükleri veya mağduru oldukları olaylarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımıza ve emniyet güçlerimize bilgi vermeleri halinde, ciddi sorun haline gelen ve vatandaşlarımızın emeğini, malını, mülkünü ve tüm birikimlerini sömüren tefecilere karşı daha etkin soruşturmalar yapılabilecektir"denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49