Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da sahte savcı polis 8 kişiyi dolandırdı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalar sonucunda İletişim Yolu ile Nitelikli Dolandırıcılık (şüphelilerin telefonda kendilerini Polis-Savcı-Asker vb. olarak tanıtmak suretiyle vatandaşların para, altın vb. kıymetli eşyalarını kandırmak suretiyle alması) suçu ile ilgili olarak işlenmekte olan suçların önlenmesi ve ATICI tabir edilen şüpheli şahısların suçun ilk işlendiği yerde yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Eyyübiye ilçesinde 1 adrese operasyon düzenledi.
Adreste yapılan aramada 1 adet içerisinde Dolandırıcılık olaylarında kullanılan Adres Sorgu programı bulunan Laptop,Farklı markalarda 9 Adet cep telefonu, Toplam 8 adet sim kart,2 adet Otomatik Av Tüfeği,13 adet Av tüfeği fişeği, Laptop ve telefonlara ait çok sayıda dijital materyal (hafıza kartı, sim kart bloğu) ele geçirildi
Konu ile ilgili bahse konu adreslerde Atıcılık yaptığı tespit edilen ve çok sayıda suç kayıtları bulunan İ.C, M.C, A.K, S.Ç isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındi. Şüphelilerin farklı illerde 8 vatandaşı 1.275.000 TL dolandırdıkları tespit edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49