Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da polisler yaralı halde buldu
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaralı halde olan Karaçaylak kuşunu buldu. Ekipler durumu Şanlıurfa Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğüne bildirdi. Gölpınar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi görevlisi Adil Uztemur yaralı kuşu teslim alarak tedavi etmek üzere merkeze götürdü.
Şanlıurfa Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;
“HER ŞEY DOĞA İÇİN, HER ŞEY YAŞAM İÇİN... İl Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından yaralı olarak bulunan Karaçaylak kuşu Şanlıurfa Doğa Koruma Milli Parklar bağlı Gölpınar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi görevlisi Adil UZTEMUR tarafindan teslim alındı.” İfadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49