Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da polise ateş açıldı

Olay, Haliliye ilçesi Haliliye'de Uçaksavar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu ile mücadele kapsamında görev yapan polis ekiplerine şüpheliler tarafından silahla ateş açıldı. Saldırıda iki polis yaralanırken, hareketli dakikaların yaşandığı bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri yaralı polisleri ambulansla hastaneye kaldırırken, polis ekipleri de saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Konuya dair açıklama yapan Şanlıurfa Valiliği "İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Ekiplerimiz tarafından ilimizde icra edilen Narkotik Operasyonunda polisimize pompalı tüfekle ateş açılması sonucu iki polis memurumuz hafif şekilde yaralanmışlardır.

Olayın failleri tespit edilmiş olup, yakalama çalışmaları devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49