Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da pamuk deposunda yangın

Olay Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Yeni mahallede meydana geldi. Edinilen bilgilere bir pamuk deposunda yangın çıktı. Dumanlar kısa sürede yerini alevlere teslim etti.

Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen İtfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Uzun uğraşların ardından İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Yaşanılan olayda ölen veya yaralanan olmazken depoda buluna pamuk yangınlarda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni bilinmezken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49