Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da otomobil alev alev yandı

Alınan bilgilere göre olay Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Yaylak-Konunuksever yolu üzerinde meydana geldi. Plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir otomobil bir anda alev aldı. Hareket halindeki aracın yanmaya başladığını gören sürücü alevlerin yükselmesiyle aracı sağa çekip içinden çıktı. Araç yol kenarında yanmaya devam ederken yoldan geçen itfaiye erleri yangına müdahale etti. İtfaiye erlerinin yangın tüpüyle müdahale ettiği araç yangınının devam etmesiyle araç kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan yangının elektrik tesisatından kaynaklı çıktığı belirtilirken, tarımsal sulama suyunu kullanmak isteyen vatandaşların suların kesil olmasıyla müdahale edemediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49