Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da otobüsü yayaya çarptı
Alınan bilgilere göre kaza Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Atatürk bulvarında meydana geldi. Otobüs yolunda seyir halinde bulunan halk otobüsü, karşıdan karşıya geçen yayaya çarptı.Meydana gelen kazada ismi öğrenilemeyen yaya yaralandı. Çevrede bulunanlar tarafından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polisler kazayla ilgili çalışma başlatırken, çevrede bulunan vatandaşlar ise bu yolda sık sık kazaların meydana geldiğini ve önlem alınmasını gerektiğine dikkat çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49