Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Orman yangınlarına karşı yol yapıldı
Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi ormanların geleceğini tehlikeye sokan etkenlerin başında yangınlar geliyor. Orman yangınlarının önlenmesi için; koruyucu tedbirler ve önleyici tedbirler yanında yangınlara karşı müdahale anında araçların girebileceği yollar yapılıyor.
Şanlıurfa Orman işletme müdürlüğü, Bozova Atatürk Baraj Havzası ağaçlandırma sahasındaki bulunan ormanların korunması için Yangın emniyet yolu çalışmalarını tamamladı.
Orman yangınları ile mücadelede hızlı ve etkin müdahale kapsamında yol ağı geniş olan ormanlarda çıkan yangınlar hızlı bir şekilde kontrol altına alınması ve olası büyük orman yangınlarının önüne geçmek için Şanlıurfa Orman işletme müdürlüğü, Şanlıurfa Orman işletme şefliği tarafından Yeni yangın emniyet yolu Bozova Atatürk Baraj Havzası ağaçlandırma sahasındaki bulunan ormanların yangın olan hassasiyetlini azaltmak ve muhtemel yangınlarda ulaşımı kolaylığı sağlamayı amacıyla yeni emniyet yolu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49