Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Orman yangınları ile mücadele toplantısı yapıldı

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey başkanlığında telekonferans yöntemiyle tüm Bölge Müdürlüklerinin katılımıyla “Orman Yangınları ile Mücadele Stratejimiz ve İlave Tedbirler” konulu toplantı icra edildi.

İçinde bulunan mevsim şartlarından dolayı Dünya’da ve Türkiye'deki yüksek hava sıcaklıkları, büyük orman yangınlarına neden olmakta dolayısıyla ormanların tehdit altında kaldığı belirtildi.

Genel Müdürlük, orman yangınlarına karşı tüm birimleriyle risk analizi yaparak ve ilave tedbirler geliştirerek orman yangını risk seviyesi çok düşük olan Orman Bölge Müdürlüklerinde görev yapan kısmi ekipman ve timlerin en hassas bölgeler olan Ege ve Akdeniz’de bulunan orman bölge müdürlüklerine takviye edilmesi yönünde planlamalar yaptı.

Toplantı Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı başkanlığında Bölge Müdür Yrd. Mehmet Taşan, Tüm Şube Müdürleri ve Merkez Orman İşletme müdürünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48