Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da muharrem ayı kapsamında aşure ikram edildi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Hicri Muharrem ayı münasebetiyle Bölge Müdürlüğü ve Merkez İşletme Müdürlüğü çalışanlarının katılımı ile aşure ikramı program’ı yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak Hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayının 10. günü idrak edilen Aşure Günü nedeniyle Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde stant kurularak çalışanlara Aşure ikram edildi.

Aşure ikram programına Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı, Bölge Müdür Yardımcıları Sayın Cesim Karadağ, Sayın Mehmet Taşan, Sayın Ruşen Uyanıkoğlu, Şube Müdürleri, Merkez İşletme Müdürü, Bölge ve Merkez işletme müdürlüğü çalışanları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49