Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da minikler ‘Kanka Polis’le eğitiliyor
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, polis ve çocuklara arasındaki ilişkiyi artırmak ve çocukların polise olan güvenini artırmak amacıyla anaokullarında eğitimler vermeyi sürdürüyor.
Eğitimlere katılan ‘Kanka Polis’, çocuklardan yoğun ilgi görü. Son olarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Haliliye’de bulunan Zübeyde Hanım Anaokulunda bulunan öğrencilere yönelik genel güvenlik kuralları ve trafik kuralları hakkında bilgilendirme çalışması yaptı.
Çocukların ‘Kanka Polis’in katılımı ile eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı, uygulamalı olarak 155’i hangi zamanlarda aramaları gerektiği konusunda eğitim verdi. Minikler ‘Kanka Polis’ eşliğinde çeşitli şarkılar seslendirerek oyunlar oynadı.
Toplum Destekli Şube Müdürlüğü görevlileri, “Polis olarak her çocuğumuza yetişmemiz mümkün değil. Çocuklarımıza öncelikli kolay bir şekilde ev adreslerini ve daha sonra 155’i kullanmayı öğretmeliyiz” dedi. Görevliler ayrıca, miniklere okul çevrelerinde tanımadıkları insanlarla konuşmamaları ve tanımadıkları insanlardan asla hediye almamaları gerektiği uyarısında bulundu eğitime katılan çocuklarda polis ağabeylerine teşekkür etiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49