Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kurtarılmıştı, yaşam savaşını kaybetti

Olay 2 gün önce Bozova ilçesi Çatak bölgesinde arkadaşlarıyla birlikte Fırat Nehrinde yüzmek için gelen Mustafa P. Yüzerken bir süre sonra gözden kayboldu. Mustafa P’nin suda çırpındığını gören vatandaşlar kurtarmak için çalışma başlattı. Suda bir anlık gözden kaybolan Mustafa P.’nın arkadaşları Suyun üzerinde tutmak için çevredekilerden yardım istediler. Suyun kenarındaki vatandaşlar Mustafa P.’yi halat yardımıyla kıyıya çekti. O esnada sağlıkçı olduğu öğrenilen bir vatandaş Mustafa P’ye kalp masajı ve suni teneffüs yaparak genci kurtarmaya çalıştı. O sırada diğer vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Ekipler olay yerine gelen kadar vatandaşlar Mustafa P’ye müdahale etmeye devam etti. Olay yerine gelen 112 ekipleri Mustafa P’yi önce Bozova Devlet Hastanesine ardından Şanlıurfa eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralan gençten acı haber geldi.

Mustafa P. yaşam mücadelesini kaybetti. Gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49