Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kursiyerler artık daha bilinçli

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü meyve ağaçlarında budama ve aşılama kursiyerleri bahçelerde pratik yapmaya başladı. Kursiyerler pratik yaparak el becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Yürütücülüğünü Enstitü personeli Dr. Sibel Akkuş Binici ve Dr. Gökhan Akkuş ‘un yaptığı Meyve Ağaçlarında Teorik ve Uygulamalı budama ustası yetiştirme eğitimi kapsamında Prof. Dr. Bekir Erol AK ve Peyzaj Mimarı İbrahim Halil Hatipoğlu tarafından kursiyerlere eğitim verildi.

Eğitimde meyve ağaçlarında yetiştirme teknikleri, gübreleme, sulama, yaygın olarak görülen hastalık ve zararlılarla mücadele konuları hakkında kursiyerlere bilgiler verildi.

Bölgede var meyve ağaçlarının bakım ve budaması konularında kursiyerler uygulamalı eğitim aldı.

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

"Yürütücülüğünü Enstitümüz personeli Dr. Sibel AKKUŞ BİNİCİ ve Dr. Gökhan AKKUŞ ‘un yaptığı Meyve Ağaçlarında Teorik ve Uygulamalı Budama Ustası Yetiştirme Eğitimi kapsamında Prof. Dr. Bekir Erol AK ve Peyzaj Mimarı İbrahim Halil HATİPOĞLU tarafından kursiyerlere eğitim verildi"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48