Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kayıp adam ölü bulundu
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesine bağlı Aligör Mahallesinde ikamet etmekte olan 93 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmet Hasan yaklaşık 4 gündür aranıyordu. Akli dengesinin olmadığı öğrenilen yaşlı adam, ikamet ettiği evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayınca, yakınları durumu Jandarma ekiplerine haber verdi. 4 Ağustos Çarşamba günü sabah saatlerinde evden çıktığı öğrenilen ve geri dönmeyen adamı arama çalışmaları başlatıldı.
Yakınları ve Jandarma ekipleri tarafından her yerde aranan 93 yaşındaki adam dün Suruç İlçesine bağlı Aybastı Kırsal Mahallesinde ölü olarak bulundu. Aybastı Mahallesinde bulunan vatandaşlar çevreden kötü koku geldiğini fark etti. Kötü kokuların bulunduğu yere giden vatandaşlar yerde çürümeye başlamış olan bir ceset olduğunu gördü.
Vatandaşlar tarafından verilen haber üzerine olay yerine giden Jandarma ekipleri cesedin, yakınları tarafından kayıp ilanı verilen 93 yaşındaki yaşlı adama ait olduğunu tespit etti. 4 gündür haber alınamayan yaşlı adamın ölü bulunması üzerine yakınları sinir krizi geçirirken, ceset ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48