Öne Çıkanlar Ahmet Demir Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuktan yeni açıklama! Suudi Arabistan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kavgada ölü sayısı 3'e çıktı

Kavga geçtiğimiz haftalarda Hilvan ilçesine bağlı kırsal Faik (fik) Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Ökte ve Demirkol ailenin fertleri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada Adil Ö, Muhittin Ö. ve Mahmut Ö. ve ismi öğrenilemeyen bir kişide yaralanmıştı.

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin kavgayı görmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelem jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi alırken yaralılar sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Hilvan Devlet hastanesine kaldırıldı.

Burada ilk tedavi yapılan yaralılardan bazıları Şanlıurfa'ya sevk edildi. Burada tedavi altına alınan M.Ö ve A.Ö doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Muhittin Ö. İse doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşanan kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi.

Olaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49