Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuktan yeni açıklama! İŞKUR Kura çekim sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da "Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi" semineri

Şanlıurfa'da kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik seminer düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü , Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü "En İyi Narkotik Polisi Anne" ve Asayiş Şube Müdürlüğünce “ Kadına Karşı Şiddetin Önlemesi” konulu seminer düzenlendi .

Bahçelievler Saadet Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan seminere katılan kadınlara görsel ve teorik eğitici bilgiler verildi. Seminere İl Emniyet Müdürü Mehmet Murar Ulucan'ın eş, Selda Ulucan'da katıldı.

Seminerde uyuşturucunun önlenmesinde büyük önem arz eden “UYUMA” ve Kadına Yönelik Şiddetin bildirilmesinde ve önlenmesinde “KADES” uygulamalarının önemine değinen Selda Ulucan seminere katılan tüm katılımcılara her iki uygulamanın yüklenmesi için tavsiyelerde bulundu.

Ayrıca bir AVM’de bulunan Narkotik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü stantlarını da ziyaret eden Selda Ulucan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılan faaliyet ve çalışmalara katılarak vatandaşlarla ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49