Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da jandarmada personelin ilk yardım eğitimi verildi

Şanlıurfa’da görev yapan Jandarma personeline, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu yıl 2.si düzenlenen 3 ay boyunca 'Muharip Sağlık Kursu' aldı. 210 saati uygulama olmak üzere toplam 360 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayan 30 Jandarma personeline, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Esat Taylan Uğurlu ve Uz. Dr. Yakup Çelik tarafından sertifika verildi.

Personeline bebek, çocuk ve erişkinlerde temel yaşam desteği, üst havayoluna kaçan yabancı cismi çıkarma, kanamalı hastaya yaklaşım, kalp krizinde ilk yardım ve yaralı taşıma konularında bilgileri verildi.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan açıklamada;

“Hastanemizde bu yıl 2.si düzenlenen, 210 saati uygulama olmak üzere toplam 360 saatlik Muharip Sağlık Eğitimi’ni tamamlayan 30 Jandarma personeline, Başhekim Yardımcılarımız Op.Dr. Esat Taylan Uğurlu ve Uz. Dr. Yakup Çelik tarafından sertifika verildi”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49