Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da  İtfaiye Erlerine yangın eğitimi
İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görev yapan itfaiye erleri yangın ve diğer olaylara müdahale ederken kondisyonlarının iyi olması için spor ve eğitim çalışması yapıyor. Güne düz koşu yaparak başlayan itfaiye erleri, ardından çeşitli spor hareketleri ve yangın eğitimi yapıyor.
Kentte görev yapan itfaiye personeller düzenli olarak kurum içi mesleki eğitim kapsamında uygulamalı olarak yangına müdahale eğitimi veriliyor. İtfaiye erleri, yangın eğitim konteynerinde yangına müdahale tarzları, orman yangını, kapalı alanlarda yangına müdahale, su ve köpük işleme teknikleri, temiz hava solunum cihazı kullanımı konularında uygulamalı eğitim alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49