Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da iş yerinde yangın

Olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Haşimiye meydanındaki bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir işyerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı dumanlar yükselmeye başladı. Yükselen dumanlar kısa sürede yerini alevlere teslim etti. Durumu fark eden işyeri çalışanları durumu hemen durumu İtfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı

Alevlerin ara ara dükkanın boyunu aştığı görüldü. İtfaiyenin uzun uğraşlar sonucu yangını söndürmeyi başardı. Yangın söndürüldüğü sırada elektrikler gitti mahalle karanlığa büründü. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken yangını çekmek isteyen vatandaşlar hem İtfaiye hem de Polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Yangın kontrol altına alındıktan sonra soğutma çalışmaları yapıldı. Yangının çıkış nedenini bulmak için inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49