Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da iş kazası, 2 yaralı
Olay, Eyyübiye İlçesi Akçakale yolu üzerinde bulunan Dicle Elektrik Dağıtımı kurumunda yaşandı.
İddiaya gören Kurum içinde. beton elektrik direklerin depoya indirilmesi esnasında elektrik direğin devrilmesi sonucu iş kazası yaşandı. Kazada Şükrü E. ve Edip E. yaralandı. Arkadaşların İhbarí üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri direk arasında sıkışan 2 yaralı sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. İşçilerden birisinin sağlık durumunun ağır olduğu belirlendi. Yaralı işçiler ambulansla ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48