Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da husumet barışla sonuçlandı
Mevsimlik işçi olarak Gittikleri Ankara Polatlı'da taraflar arasında anlaşmazlık çıkmış ve her iki taraftan da yaralananlar olmuştu. Olayın ardından husumetin daha fazla sürmemsi için her iki taraf bir araya getirilerek barış sağlandı.
Gelecek Partisi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Danışmanı Şükrü Kırboğa, ve Mehmet Bozkaya, Mehmet Ali Kısak le birlikte her iki aşiret büyüklerini ve tarafları ziyaret ederek husumetin bitmesi için ricacı oldu.Tarafları barıştırarak olayın daha da büyümesinin önüne geçmiştir. Her iki aşiret mensupları da barışmaktan memnun olduklarını belirterek, bu tür olumsuzlukların bir daha yaslanmaması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49