Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da her gün 7 Bin kişiye çorba ikramı 
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından devam ettirilen Gönül Çorbası, günlük 7 bin kişiye ikram ediliyor. Soğuk kış günlerinde vatandaşların içini ısıtan Gönül Çorbası ikramı, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu 18 Mart Çanakkale Caddesinde bulunan Toplanma Merkezi, Devteyşti Açıksu Caddesi ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurulan stantlarda dağıtılıyor.
Görevliler tarafından tek kullanımlık bardaklarda ikram edilen çorba ikramdan faydalanan vatandaşlar, gönülleri ısıtan hizmet için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte yandan, Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Gönül Çorbası ikramının hafta içi her sabah 06.00 ile 08.00 saatleri arası verileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49