Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı hasta kabulüne başladı
Şanlıurfa Eğitim ve araştırma hastanesinde görev yapan tek gastroenteroloji uzmanın da tayin istemesi Şanlıurfa'daki çölyak hastalarını mağdur etti. Türkiye'nin 8'nci büyük şehir Şanlıurfa'da çocuk gastroenteroloji yaklaşık 8 aydır doktoru yok. Yeni atamam ile Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr.Demet Teker Düztaş hasta kabulüne başladı.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamada
"Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr.Demet Teker Düztaş Hasta kabulüne başlamıştır.
Çocuk Gastroenteroloji hastalıkları polikliniğinden randevu alabilmek için Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı tarafından yeşil alan eklenmesi gerekmektedir.
Poliklinik muayene randevuları , Merkezi Hasta Randevu Sistemi ile (MHRS; Alo 182 , E-Nabız ve mhrs.gov.tr üzerinden) verilmektedir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
remziye 11 ay önce

randevu alabilmek icin daha kaç ay beklememiz lazım ya insan canı bu kadar mı degersiz. Hangi ülkede yaşıyoruz özel olmasına bile razıyız illa şehir dısına mı gidelim gastro doktoru geldi bizi hala şehir dışına gitmeye mecbur bırakıyorusunuz

banner24

banner49