Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da çocuk Gastroenteroloji doktorları göreve başladılar
Türkiye'nin en kalabalık ve genç nüfusun yoğun olduğu illerin başında gelen Şanlıurfa'da, her yıl ortalama 65 bini aşkın çocuk dünyaya geliyor. Buna karşın yaklaşık 500 Bin Suriyeli vatandaş buna dahil değil. Şanlıurfa son yıllarda hastane yatırımına karşın doktor kadrosunun yetersizliği nedeniyle dikkat çekiyor.
Son yıllarda özellikle çocuk branşlarında ciddi eksikliğin olduğu Şanlıurfa'da, vatandaşlar başka illerin sağlık kuruluşlarında tedavi arıyor. Genç nüfusun olduğu kentte eksik bir çok branşta son ayalarda yapılan atamalarla Doktor ihtiyacı giderildi. Çölyak hastalarının yokluğunda sıkıntılar yaşadığı çocuk gastroenterolojisi doktoru geçtiğimiz gün gelen Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Demet Teker Düztaş ardından bu haftada Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Reyhan Kaya Şanlıurfa Eğitim ve araştırma hastanesinde hasat kabulüne başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49