Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da çay fiyatları düştü
Ekonomide alınan tedbirler, etkisini anında gösterdi. İthal ürünler bir günde yüzde 10 geriledi. Gıda başta olmak üzere her alanda yüzde 30'a varan fiyat düşüşü başladı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi modeliyle düşüşe geçen kur, fırsatçı ve stokçuları ağlatırken vatandaşı güldürdü. Doların 12 liraya kadar gerilediğine dikkat çeken sektör temsilcileri, gıdadan tekstile otomobilden elektronik eşyalara kadar birçok ürün grubunda ilk etapta yüzde 10'luk düşüş bekliyor. Fiyatlarda yüzde 30'lara varan gerileme görülebileceğine dikkat çekiliyor.
İNDİRİM FURYASI BAŞLADI! HER ALANDA YÜZDE 30'A VARAN DÜŞÜŞLER BAŞLADI
Doların Türk Lirası karşısında gerileyerek yüzde 30'lara kadar düşmesi. ithal çay fiyatlarına hemen yansıdı. Dün marketlerde satılan ithal çay 150 liradan 130 liraya, dökme ithal çay ise 180 liradan 160 liraya fiyatı geriledi.
Dolardaki artıştan ötürü birçok ürüne zam gelmiş vatandaş zor duruma düşmüştü. Özellikle ithal ürünlerde artış ailelerin temel ihtiyaçlarını kısmasına sebep olmuştu. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TL mevduatlarına kur düzenlemesi geleceğini duyurmasının ardından dolar, bir gecede %30'dan fazla düştü.
İTHAL KUTU ÇAYI 150 LİRAYDI 130 LİRA OLDU
Şanlıurfa'da market işleten Mehmet Billurcu, " Döviz kurundan meydana gelen düşüş ithal ürünlere de yansıdı. İthal kutu çayı 150 liraydı 130 lira oldu. İthal dökme çay ise 180 liradan 160 liraya düştü, bunun yanında bazı ithal ürünlerde aynı şekilde doların düşmesiyle fiyatlarda düşme meydana geldi"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49