Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da bir ayda 15 can gitti
9 günlük bayram tatilinde Türkiye genelinde 3’ü yabancı uyruklu olmak üzere 48 kişi boğularak can verirken, Şanlıurfa’da ise Kurban bayramında 7 olarak kayıtlara geçti. Şanlıurfa’da, son 1 ayda ise DSİ’ye ait sulama kanalları, baraj ve su göletlerinde 15 kişi boğularak hayatını kaybetti.
DSİ UYARDI: SULAMA KANALLARI BARAJ VE GÖLETLER OYUN ALANI DEĞİLDİR
DSİ genel Müdürlüğü Serinlemek için sulama kanallarına girilmemesi gerektiğini belirterek ölüm riski olduğunu hatırlattı.
Sulama kanallarında boğulmaların önüne geçmek için vatandaşları uyaran Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) hazırladığı bir video görseli ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak vatandaşları, “Su hayattır Can almasın” diyerek uyardı.
DSİ paylaşımında, “Sulama Kanalları Baraj ve Göletler Oyun Alanı Değildir. Yüzmek ve Serinlemek Maksadıyla Girmek ÇOK TEHLİKELİ VE YASAKTIR. Su Hayattır Can Almasın...” ifadeleri ile çocuklarında bu yerlerden uzak tutulmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49