Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da baba ve kızı boğuldu, oğul ağır yaralı
Olay, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Çatak Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, ailece piknik yapmak için Bozova Çatak’a gelen ailenin kızı Esra K., ile oğlu Mehmet K., sıcaktan bunalarak baraj gölüne girdi. Bir süre sonra çocuklarının suda çırpındığını gören baba Serdar K. (40), oğlu Mehmet ile kızı Esra’yı kurtarmak için suya girdi.
Çevredeki vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılan baba Serdar K., kızı Esra K., ve oğlu Mehmet K., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bozova Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına 40 yaşındaki baba Serdar K., ile kızı Esra K., doktorların tüm müdahalerine rağmen kurtarılamadı. Yaralı olarak kurtarılan Mehmet K., Bozova devlet hastanesindeki işlemlerinin ardından tedavi için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49