Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da aşı kampanyasına Ciğercilerde tam destek verdi

1 Temmuz'da başlayan normalleşme süreciyle birlikte Türkiye genelinde aşı kampanyası da hız kazandı. Aşılama oranının düşük olduğu Şanlıurfa da başında yer alan Şanlıurfa'da son zamanlarda vaka sayılarında artması ile Vaka artışının önüne geçilmesi için Şanlıurfa aşılamayı arttırmak için Şanlıurfa Valiliği aşıya teşvik amacıyla kampanya başlatıldı. Kampanya çerçevesinde har hafta aşılarını yaptıran 18-25 yaş aralığındaki gençlere noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile bisiklet, tablet, burs ve günlük Halfeti gezisi gibi ödüllüler veriliyor. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, başlattığı kampanya ile aşı çalışmalarında yüzde kırkılara geçildi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in başlattığı aşı kampanyasına Şanlıurfa'da ciğerci esnafı 'da dâhil oldu.

VATANDAŞLAR HEM AŞI OLDU, PARA VERMEDEN HEM DE CİĞER KEBABI YEDİ

Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi’nde Ciğer dünyası işletme sahibi Bekir Yüksekyayla, iş yerine mobil aşı standı kurdurdu. Yüksekyayla, mobil stantta aşı olanlara 3 gün boyunca saat 14.00 ile 17.00 arasında ciğer ikram ediyor. Aşı teşviki için yapılan bu uygulama vatandaşları da memnun etti. Kebapçı dükkânına giden vatandaşlar hem aşı oldu, para vermeden hem de ciğer kebabı yedi.

Aşı kampanyasının hız kazanması için Şanlıurfa'da bulunan diğer Ciğer esnafları da kampanyaya destek verdi.

CİĞER VADİSİNDEN AŞI KAMPANYASINA DESTEK

Karaköprü ilçesinde Faaliyet Gösteren Ciğer vadisi yönetim kurulu Başkanı Abdurrahman Yaşar' da "aşı ol ciğerimi ye" kampanyasına katılarak destek verdi. Kampanya hakkında açıklama yapan Abdurrahman Yaşar," Şanlıurfa Valimiz Abdulah Erin'in başlatmış olduğu aşı kampanyasına biz Ciğer Vadisi olara da sayın valimizin kampanyasına bizde varız, her hafta içi 10 kişi aşı olan hemşerilerimize Ciğer Vadisinde Ciğer ikramımız olacak, amacımız hem Sayın Valimizin kampanyasına destek olmak hemde bütün Şanlıurfa hemşerilerimiz aşı olması için teşvik etmektir. Ciğer vadisi olarak tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi aşı olmaya davet ediyoruz Aşı ol Ciğer vadisine gel ciğerimi ye"dedi.

ŞANLIURFALI ESNAFTAN YAPARSIN AŞINI YERSİN KUŞBAŞINI

Zaman ciğer salonu sahibi Mehmet Zaman, Şanlıurfa valisi Abdullah Erin'in başlatmış olduğu Aşını ol çiğlerimi ye kampanyasına destek vererek her hafta aşı olan 10 kişiye kuşbaşı bedava ikram edeceğini belirti.

Mehmet Zaman," Sayın valimiz Abdullah Erin’in başlatmış olduğu aşı kampanyasına sonuna kadar destek veriyoruz, ben Şanlıurfalı hemşerilerime ve bütün esnaf kardeşlerime sesleniyorum, Bir daha yasaklara girmeyelim diye aşımızı olalım işimize de gidelim yoksa yasaklı günlerimize geri dönersek herkesin işi kırılır iş yerlerimiz kapanır. Biz bunun acısını çok çektik bir daha bu acıyı çekmeyelim eski günlere dönmeyelim diye aşımızı yapalım bizde sayın valimizin aşı kampanyasına katılarak haftada 10 kişiye aşını yaparsın kuşbaşını yersin kampanyasına destek veriyoruz".dedi.

CİĞERCİ YUSUF USTA'DAN AŞI KAMPANYASINA DESTEK

Haliliye ilçesinde faaliyet gösteren ciğerci Yusuf işletme sahibi Yusuf Taşkıran'da aşı ol ciğerimi ye kampanyasına destek verdi. Yusuf Taşkıran," Sayın Valimiz Abdullah Erin’in Başlatmış olduğu aşı kampanyasına destek vermek ve güzide Şanlıurfa için canı gönülden bizde varız dedi. Yusuf Taşkıran sayın valimizin başlatmış olduğu aşı ol ciğerimi ye kampanyasına katkı olarak her hafta aşı olup aşı kartını getiren 15 hemşerilerimize ciğer ikramımız olacak. Bizlere bu hizmet imkânını sunan ve memleketimizin kovid 19 salgın hastalığından kurtulması için canla başla mücadele eden Sayın valimiz Abdullah Erin'e teşekkür ediyorum bizde Ciğerci Yusuf olarak aşı ol ciğerimi ye diyoruz"şeklinde konuştu

AŞIMIZI OLALIM, KOL KOLA HALAY ÇEKELİM

Urfa saray Konukevi işletmecisi Mehmet İnal Valimiz Abdullah Erin'in başlatmış olduğu aşı ol ciğerimi ye kampanyasına bizde Urfa saray konuk evi olarak destek veriyoruz.

İnal,"Bölgemizde aşıya yönelik pozitif destek vermek adına Urfa saray Konukevi olarak bir kampanya başlatıyoruz ''Aşımızı Olalım, Kolkola Halay Çekelim''Aşı olacak Şanlıurfalı hemşerilerimize her hafta 10 kişi sıra gecesine davet edeceğiz. Umarız ki bu çalışmamız aşı kampanyasına destek olur ve yeniden sağlıklı günlerde hep bir arada eğlenir, halaylarımızı çeker ve eski günlerimize kavuşuruz "dedi.

VALİ ERİN VATANDAŞLARI AŞI YAPTIRMAYA DAVET ETTİ

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise kampanyaya destek veren esnafa teşekkür ederek, herkesi sorumlu olmaya ve aşılarını yaptırmaya davet etti. Salgınla mücadelede şu anda en önemli unsurun aşı olduğunu hatırlatan Vali Erin özellikle gençlerin en kısa sürede aşılarını yaptırmalarını istedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49