Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da aranan kişilere operasyon
Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü 81 ekip 220 polisin katılımıyla 16 farklı mahalle ve 20 adrese operasyon düzenledi. Eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 39.50 gram eroin, 3.15 gram metemfetamin, 9.79 gram esrar, 10.85 gram bonzai, 25 adet uyuşturucu hap, 5 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 13 adet fişek, 2 adet çalıntı araç, 5 adet tablet, 1 adet tv, 2 adet kaynak makinesi, 1 adet matkap, 1 adet zımpara makinesi, 1 adet akülü oyuncak araba ele geçirildi.
Adreslere düzenlenen operasyonlarda 23 şüpheli şahıs ise gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Öte yandan Sivas Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hırsızlık suçundan aranan 3 şüpheli ve Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince telefonla dolandırıcılığından aranan 2 şüpheli ile çeşitli suçlardan aranan toplam 20 şüpheli Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49