Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da ana sulama kanalları temizlemeye başladı

Şanlıurfa'da 2022 yılı sulama sezonunun bitmesiyle birlikte ekili araziye su verilebilmesi için DSİ ekipleri, tıkanma ihtimaline karşı sulama kanallarını temizlemeye başladı.

Şanlıurfa'da kış mevsimiyle birlikte ekili araziye ilk bahar ayında su verilebilmesi için DSİ ekipleri, Mardin, ana kanallarının tıkanma ihtimaline karşı sulama kanallarını temizlemeye başladı. Tonlarca çöp ve çamurun boşaltıldığı sulama kanallarına ilk bahar ayına hazırlanıyor.

Şanlıurfa Devlet Su İşleri (DSİ) 15. bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada;"Bölge Müdürümüz Mahmut Berber ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte 2022 Sulama Sezonu öncesi Bölge idari imkanlarımız ile #Mardin Ana Kanalı Bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi"denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49