Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Başkan Beyazgül 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 22 milyon TL'lik zarar önlendi
Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekip, telefonda kendisini polis, asker veya savcı olarak tanıtarak vatandaşlardan para talep eden şüphelileri takibe aldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekip, telefonda kendisini polis, asker veya savcı olarak tanıtarak vatandaşlardan para talep eden şüphelileri takibe aldı.
Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda 10 ilde 35 olaya karışan 51 şüpheli tespit edildi. Şanlıurfa merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Iğdır ve Antalya gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 35 vatandaş, 22 milyon 530 bin TL'lik zararı önlenmiş oldu. Operasyonda, 26 cep telefonu, 32 sim kart, 11 banka ve kredi kartı ile 1 adet altın bilezik, 2 adet altın kolye ve 1 adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Toplam 51 şüpheli hakkında işlem yapılırken, 15 şüpheli ise sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49