Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 13 ilçede eş zamanlı operasyon!

Şanlıurfa merkezli 13 ilçede komando destekli jandarmanın düzenlediği eş zamanlı operasyonda 95 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ‘torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcıların evlerinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde eve silah ele geçirildi. Operasyona 7 narkotik köpeği de eşlik etti bir evde yapılan aramada narkotik köpeği pan gizlenmiş esrarı hemen buldu

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokakta uyuşturucu satanlara yönelik 3 ay önce teknik ve fiziki takip başlattı. Şüphelileri tek tek tespit eden ekipler, bu sabah operasyon başlattı. Uyuşturucu üretimi ve ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen "Kökünü Kurutacağız" adı verilen operasyonda kent merkezli 13 ilçede gerçekleştirilen eş zamanlı operasyona 736 jandarma personelinin yanı sıra komandolar ile özel eğitimli narkotik köpekleri katıldı.

İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın bizzat katılarak yönettiği operasyonda Şanlıurfa plakasına denk gelen 63 adrese yapılan eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda satışa hazır esrar, uyuşturucu hap, kubar esrar, silah ve mühimmat ele geçirildi. Yataklarında gözaltına alınan 66 şüpheli sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Alay Komutanlığına götürüldü. Operasyonun sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49