Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Yargıtay Üyesi Oldu
Hakimler ve Savcılar Kurulu ( HSK), Yargıtay’a 100, Danıştay’a 12 üye seçimi gerçekleştirdi. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan yargıtay üyesi olan isimler arasında yer aldı. Doğan'ın kısa sürede yeni görev yerine başlaması bekleniliyor. Halkla kurduğu yakın diyalog nedeniyle kamuoyu tarafından oldukça sevilen Baş savcı Sadi Doğan'ın Şanlıurfadan ayrılacak olması üzüntüyle karşılandı.
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan kente veda ediyor.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunun dün ki oturumunda 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında gizli oylamayla seçim yapıldı ve Yargıtay'a 100, Danıştay'a 12 yeni üye seçildi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün duyurduğu seçimin ardından Hakim ve Savcılar Kurulu seçilen üyelerin isimlerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48