Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Cezaevinde Yangın Paniği
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, E tipi Kapalı cezaevinde çıkan yangının kontrol altına alındığını, ciddi bir durum olmadığını açıkladı.
Şanlıurfa E tipi Kapalı Cezaevinde Çıkan yangınla alakalı Cezaevinde İncelemelerde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, basına olayın kişisel durum olduğunu cezaeviyle alakalı bir durum olmadığını söyledi.
Ademoğlu” Sabah saatlerinde Şanlıurfa E tipi kapalı cezaevinde hükümlü bulunan bir kişi geçici koğuşta yağın çıkartmış, cezaevi görevlileri tarafından yangın büyümeden kontrol altına alınmıştır. Cezaevinde görüşlerimiz rutin tamamen yapılmaktadır. Her şey kontrol altında, Abartacak bir durum yoktur dedi.
Öte yandan Cezaevinde çıkan yangının geçici bir koğuşta yatan İ.B.’nin cezaevinden dün tahliye olmasının ardından hakkında tekrar tutuklama kararı çıktığından ve cezaevine yeni girdiğinden bu yangını gerçekleştirdiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49