Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa, Borcu En Az İlk 5 Büyükşehir Arasında
Son 3 yılda yapılan hizmetlerin yine son 30 yılda yapılan hizmetlere denk geldiği Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi sayesinde her geçen gün yeni yatırımlarla tanışmaya devam ediyor. Tüm ilçelerinde prestij caddeleri, semt sahaları, semt pazarları ve katı atık aktarma istasyonları kurulan şehir merkezinde ise Türkiye'nin en büyük yeşil alan projesi, GAP SUKAY, Tenis Oyun Dünyası ve Fuar Merkezi gibi Şanlıurfa tarihinde ilk teşkil edecek bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, temin ettiği kaynaklar ve hibelerle adından sıkça söz ettiriyor.
14 BİN KİLOMETREDEN HİBE
Şimdiye dek hazırladığı projeleri için Katar ve Avrupa ülkelerine kadar uzanan geniş bir alandan hibeler sağlayan Büyükşehir Belediyesi, son dönemlerde ise yine Japonya'dan sağladığı hibelerle dikkat çekiyor. Özellikle ilçelerdeki olumsuz görüntülerin önüne geçmek için katı atık aktarma istasyonları kurarak faaliyete geçiren Büyükşehir Belediyesi, bu yatırımı için ise yurt dışı kaynaklı Japonya ve Birleşmiş Milletlerden hibe desteği sağladı. Başkan Nihat Çiftçi'nin oluşturduğu teknik ekip sayesinde Şanlıurfa, yeni projeleri için hibe arayışlarına kaldığı yerden devam ediyor.
ŞANLIURFA, BORCU EN AZ İLK 5 BÜYÜKŞEHİR ARASINDA
İller Bankası tarafından geçtiğimiz aylarda açıklanan en az borcu olan belediyeler raporunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk 5 arasında yerini almıştı. Nüfus yoğunluğuna göre İzmir, İstanbul, Ankara ve Adana'nın ardından 5. sırada yer alan Şanlıurfa, borcu en az olmasına rağmen yapılan hizmetleri ile yine Türkiye'deki bir çok il tarafından örnek alınmış ve proje ile proje kaynakları benzer uygulamalar olarak gösterilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49