Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odasına Kadın aday

Merve Ofluoğlu Harran Üniversitesi Turist Rehberliği Bölümünde Öğretim Elemanı olarak akademik kariyerine devam eden Merve Ofluoğlu iki dönemdir yönetim kurulu üyesi olarak hizmet verdiği Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası'nın 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek 4. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odasının yetki sorumluluğunda Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinden toplam 15 il bulunmaktadır. Bu iller içerisinde en çok turist rehberinin kayıtlı olduğu Şanlıurfa, Van, Diyarbakır, Mardin ve Adıyaman illerinde yapılan temayül ve istişare sonucunda Merve Ofluoğlu ismi ön plana çıktı. Ofluoğlu, 'Müslüm Çoban Başkanlığında çalıştığımız mevcut ŞURO yönetim kurulu Şanlıurfa ve Bölge turizminde etkili ve güzel çalışmalara imza attık ve yeni dönemde daha güçlü bir yönetim kadrosuyla başarımızı ileri seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Odamız üyesi meslektaşlarımızın desteğiyle demokratik, şeffaf ve adil yönetim anlayışımız devam edecektir. Seçim sürecinde tüm adaylara başarılar dilerim dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49