Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Belediyesi’nde Bayramlaşma Heyecanı Yaşandı
 Şanlıurfa Belediyesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Bayramlaşma törenine, belediye çalışanlarının yanı sıra vatandaşlarda ilgi gösterdi. Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili M. Fevzi Yücetepe ve Belediye Başkan Yardımcılarının katılımıyla Belediye Sergi Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde belediye çalışanları ve halkın bayramı kutlandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Yahya Akman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve çok sayıda kişinin katılımıyla yapılan törende konuklara bayram şekeri ve mırra ikram edildi. Kendilerini yalnız bırakmayan Şanlıurfalılara teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Yücetepe tüm hemşerilerinin bayramını kutladığını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49