Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa arazi toplulaştırma çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa GAP 2 arazi toplulaştırma çalışmaları kapsamında DSİ GAP 15. Bölge müdürlüğü tarafından tarla içi yol çalışmaları devam ediyor.

DSİ GAP 15. Bölge müdürlüğü arazi Toplulaştırma çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'nın merkez ve ilçelerinde tarla içi yol çalışmaları devam etmektedir.

GAP'TA ARAZİ TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Arazi toplulaştırması ile birlikte diğer altyapı hizmetlerinin de (sulama, tarla içi geliştirme işlemleri vb.) birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında DSİ GAP 15. Bölge müdürü Mahmut Berber ve teknik ekip Şanlıurfa GAP 2 AT ve TİGH projesi kapsamında yapılan arazi çalışmalarında inceleme yaptı.

Arazi toplulaştırma çalışmalarının amacı; Tarım işletmelerinin sahip oldukları küçük, parçalı ve dağınık arazileri modern tarım işletmeciliğine göre yeniden düzenleyerek, daha az zaman, iş gücü ve sermaye kullanımı sağlamak, üretim faktörlerinden en iyi biçimde yararlanarak tarımsal üretimi ve tarım işletmelerinin verimliliğini artırmak ve kırsal kesimdeki nüfusun hayat standartlarını yükseltmektir.

DSİ'DEN ŞANLIURFA'YA MÜJDE

Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada; GAP 2. Kısım Arazi toplulaştırma ve tarla içi geliştirme hizmetleri projesi (AT ve TİGH) kapsamında Viranşehir ilçesinde 52 kırsal mahallede yol çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49