Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Sanayi esnafın otoban çilesi
Şanlıurfa’da Evren sanayi sitesi esnafı “yerimiz güzel geniş ama otoban yolu çok uzakta sanayi yakın bir bağlantı yolu yapılsa kamyon, ve Tırlar gelirler şimdi çok uzak diye araçların bakımı çevre illerinde yapılmaktadır”
 
Şanlıurfa toki konutlarına  karşısında bulunan evren sanayi sitesi ile ilgili hayati önem taşıyan çevre yolu  tam olarak bitirilemedi. Önceleri şehir içinde olan ancak A.Eşref Fakıbaba’nın birinci döneminde belediye başkanın şehir merkezinde bulunan sanayi sitesi esnafını bir türlü sorunu bitmiyor. Özellikle otobanda tonajlı ticari araçların mesafe uzak diye çevre illerinde gitmesi esnafı düşündürüyor. Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan Karaköprü Tugay çevre yolunun ilerleyişi çok yavaş gittiğini Esnaf buna paralel olarak otoban yolunda da Evren sanayi’ye bağlantı yolu yapılmasını istiyor.
 
Evren Sanayi Esnafı Salih Aslan” Ben oto sanayi esnaf iyem Bizde çevre yolları olmadığı için işlerimiz biraz kesat gidiyor.. Birde eski sanayide faaliyet olduğu için vatandaş oraya gittiğinden bizim işlerde düşme oluyor.  Bizler yetkililerden çevre yolların biran önce bitirilmesini istiyoruz dedi”
 
Arapoğlu Dizel tamircisi Ahmet Usta”  2000 dönemlerinde işlerimiz iyiydi ama şimdi buraya geldi çevre yolları da bitmediği için işlerimiz kısıtlandı. Şuanda büyük araçlarda sanayi gezseniz çekiç sesi duy yamasınız, bizim durumla ilgilenen yok bizim en büyük eksiğim çevre yolu olmadığından araç gelemiyor kamyoncu yol üstüne Gaziantep, Osmaniye’ye gidiyor. Otobandan sanayi’ye giriş yok zaten trafik bile araçları tutuyor girmesinler diye  Kantar koyulmuş bir hatası yüzünden araç sanayi’ye giriş yapamıyor. Otoban ile sanayi arasında yaklaşık 25 kilometre var kamyoncu esnaf uzaklıktan dolaya da gelemiyor. Bizim iş yapabilmemiz için otobandan bize yakın bir yol verilmesi lazım çevre yollarımız bitmesi gerekir şuanda Şanlıurfa belediyesi tarafından yapılan Karaköprü-Tugay çevre yolunun çok yavaş işliyor bu yolu biran önce bitirilmesi istiyoruz birde Otoban yolu sanayimize çok uzak yakın  bir yerden bağlantı yolunun yapılmasını yetkililerden  bekliyoruz” dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49