Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Saha olmadığı için sokak ortasında top oynuyorlar
Şanlıurfa’nın Yakubiye mahallesinde top sahası olmadığı için, mahalledeki çocuklar tehlikeye rağmen sokak ortasında top oynuyor.

Yakubiye mahallesinde oturan ailelerin çocukları, mahallede top sahası olmadığı için sokak ortasında top oynamak zorunda kalıyor. Sokaklarda top oynayan çocuklar, araç çarpma tehlikesinin yanında bir de betonların üzerine düşüp yaralanıyor. Beton zeminde top oynamak zorunda kalan çocuklar, kendilerine bir halı saha yapılmasını istedi. Çocukların sokak ortasında top oynaması üzerine yetkililere sitem ederek, çocuklar için bir saha yapılmasını istedi. Yakubiye mahallesinde bir top sahasının bulunmamasına tepki gösteren veliler, “çocuklarımız bir top sahasını hak etmiyor mu?” diyerek tepkilerini ortaya koydular. Çocuklar da kendilerine bir top sahasının yapılmasını isteyerek, “her gün beton zeminde top oynamak zorunda kalıyoruz, sahamız olmadığı için sokakta oynuyoruz. Sokaktan arabalar geçtiği için sürekli oyunumuzu durdurmak zorunda kalıyoruz, bazen arabaları göremediğimiz için kazalarla karşı karşıya kalıyoruz. Öte yandan beton zeminde oynadığımız için sürekli düşüp, dizlerimizi yaralıyoruz. Yetkililerin bize bir top sahası yapmasını istiyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49