Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Sabırlı Olmalıyız
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ceylanpınar’da hayatını kaybeden Ramazan Zeybel’in ailesini Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi morgunda ziyaret etti.
 
Cenazelerini almak için bekleyen aileye başsağlığı ve sabır dileyen Vali Celalettin Güvenç: “vatandaşlardan istediğim soğukkanlı ve sabırlı olmalarıdır. Biz orada da bu işin bir an evvel bitmesini arzu ediyoruz. Bunun için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Kim olursa olsun, biz ölüme ve öldürmeye karşıyız. Sınırın iki tarafında da akan kanın durması gerekir. Sizlerden sabır bekliyoruz” dedi.
 
Ramazan Zeybel’in cenazesi öğleden sonra ailesi tarafından hastaneden alınarak Ceylanpınar’a bağlı Aydoğdu köyüne getirildi. Köyde kılınan ikindi namazının ardından Ramazan Zeybel’in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
 
Vali Güvenç’e milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Akyürek ve Abdülkerim Gök’ün yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü eşlik etti.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48