Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Resulayn’da Ev Çatılarında PYD’li Bayanlar Nöbette
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine sıfır noktada bulunan ve bir haftadır çatışmaların yaşandığı Resulayn’da sessizlik hakim olurken Bölgede PYD’li bayanlar evlerin çatısında nöbet tutuyor.
PKK’nın Suriye uzantısı olan PYD’nin Kontrolü altına alınan Resulayn’da gece aralıklarla silah sesi duyulurken Sabah ise Ceylanpınar Halkı güne Normal başladı. Haftalardır silah sesleriyle uyuyan İlçe halkı Yeni haftaya sesiz başladı.
PYD’li bayan askerleri Rerulayn bölgesindeki yüksek çatılarda nöbet tuttukları görülürken  silah seslerinin ise Aralıklarla duyulduğu görüldü.
 Ayrıca Ceylanpınar ilçe halkı ise” Haftalardır silah sesleri ve çatışmalardan uyuyamaz hale geldik, bazı ever gitmek istiyor yetkililerden bu konuya el atmalarını istiyoruz dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49