Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Resminin Dokunduğu Halı Hediye Edildi
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Şehitlik Çamlık’ta Ak Parti Başkanlığı  tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.
 
Ak Parti İftar yemeğine Bakan kılıç’ın yanı sıra Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Abdulkerim Gök, Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Akyürek,  Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda davetli katıldı.
 
İftar Sonrası Konuşan Kılıç: "Bizden beklenen; şu ramazan gününde kardeş kanı dökenlere kayıtsız kalmamız. Biz bunu yapamayız" "Suriye'de öldürülenlerin sayısı 100 bini aştı, bizden kayıtsız kalmamız bekleniyor"
 
"Etrafımıza şöyle bir bakın; Suriye, Mısır, Gazze, Myanmar kan gölü. Zaman zaman dış politikamız üzerinde eleştirilerde bulunanlar var. Eyvallah, hiçbir şey eleştirilemez değil. Her yapılan işin bir eleştirilecek boyutu olabilir. Bizden beklenen; şu ramazan gününde kardeş kanı dökenlere kayıtsız kalmamız. Biz bunu yapamayız. Suriye'de öldürülenlerin sayısı 100 bini aştı, bizden kayıtsız kalmamız bekleniyor. Biz bu olaylara kayıtsız kalamayız, bugünün yarını var. Rahat günlerin bir de hesap günleri var. 100 binden fazla kardeşimizin Suriye'de katledildiği bir ortamda kayıtsız ve sessiz kalamayız. Mısır'da darbe oldu. Halkın oyuyla seçilenleri, darbeci generaller ülke yönetiminden uzaklaştırdı. Sabah namazı vaktinde darbeciler, namaz kılan müminlerin üzerine silahlarla ateş açtı. Saftaki 58 kardeşimiz hayatını kaybetti. Sadece Müslüman oldukları için değil, masum ve insan oldukları için üzgünüz. Ölümü hak etmedikleri için mahcubuz. Dünyada durum bu. Türkiye'nin kayıtsız kalmasını beklemeyin. Sabredeceğiz, bir yandan da çaba göstermeye çalışacağız."
 
Birçok İslam ülkelerinde yaşanan olaylara dikkat çeken Bakan Suat Kılıç, konuşmasının devamında ‘’Suriye, Mısır, Gazze, Myanmar kan gölü. Zaman zaman dış politikamız üzerinde eleştirilerde bulunanlar var. Eyvallah, hiçbir şey eleştirilemez değil. Her yapılan işin bir eleştirilecek boyutu olabilir. Ama Bizden beklenen; şu ramazan ikliminde kardeş kanı dökenlere kayıtsız kalmamız istiyorlar. Biz bunu yapamayız. Suriye'de öldürülenlerin sayısı 100 bini aştı, bizden kayıtsız kalmamız bekleniyor. Biz buraya kayıtsız kalamayız, bugünün yarını var. Rahat günlerin bir de hesap günleri var. 100 binden fazla kardeşimizin Suriye'de katledildiği bir ortamda biz sessiz ve kayıtsız kalamayız’’ Şeklinde konuştu.
 
İftar yemeğine katılan Ali Çelikcan adlı engelli bir kişi ise Suat Kılıç’ın resminin dokunduğu bir halı hediye etti. Halıda kendi resmini gören Bakan Kılıç şaşkınlığını gizleyemedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49